Palovaroittimet ja muut sammutustuotteet sekä
-palvelut koko Suomeen

Yhteystiedot

Sammutustekniikka Oy on pitkän linjan sammutusalan yritys. Kokonaisvaltaisiin palveluihimme kuuluvat laadukkaiden ja turvallisten kaasusammutuslaitteistojen suunnittelu, myynti, asennus sekä huolto – olemme paloturvallisuuden asiantuntijoita!

Kauttamme ostat myös palovaroittimet ja palopeitteet sekä muut sammutustuotteet kiinteistösi tai kohteesi paloturvallisuuden takaamiseksi. Ota yhteyttä, kun tarvitset sammutusalan ammattilaisen palveluita! Toimimme Hämeenlinnan Lammilta käsin koko Suomen alueella.

Kaasusammutusjärjestelmien erikoisasiantuntija

Kiinteät kaasusammutusjärjestelmät ovat erikoisalaamme. Suoritamme kiinteiden kaasusammutusjärjestelmien suunnittelua sekä asennus- ja huoltotoimia. Tarjoamamme sammutusjärjestelmät räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin sopiviksi, muun muassa käytettävä sammute valitaan aina käyttökohteen mukaisesti. 


Samaa linjaa noudatetaan myös asiakaslähtöisesti toteutetuissa huolto-ohjelmissa. Tavoitteenamme on luoda kohteessaan täydellisesti toimiva kaasusammutusjärjestelmä, joka turvaa kohteen paloturvallisuuden sammutustarpeen ilmetessä. Sammutustekniikka Oy on Tukesin hyväksymä kaasusammutuslaitteistojen asennus- ja huoltoliike.

Tutustu kaasusammutusjärjestelmiin

Sammutustuotteet ja -palvelut alan ammattilaiselta

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaiset sammutus- ja paloturvallisuuspalvelut vankalla kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla. Tuotteitamme ovat kiinteät kaasusammutusjärjestelmät ja muut sammutustuotteet sekä niihin liittyvät suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut.

Palovaroitin ja palopeite sekä muut sammutustuotteet

Kaasusammutusjärjestelmien lisäksi toimitamme muut sammutustuotteet kotisi ja kiinteistösi tai muun kohteesi paloturvallisuuden takaamiseksi. Meiltä saat:

  • käsisammuttimet
  • palopeitteet
  • palovaroittimet
  • muut paloturvallisuustuotteet.

Tarjoamme tuotteitamme ja palveluitamme asiakkaillemme Hämeenlinnan Lammilta käsin koko Suomen alueella. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tarjoamistamme palveluista tai toimittamistamme tuotteista, ota yhteyttä! Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin paloturvallisuutta ja sammutustuotteita sekä -palveluita koskeviin kysymyksiin. Saat meihin parhaiten yhteyden sähköpostitse.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä Sammutustekniikka Oy:hyn, kun tarvitset sammutusalan ammattilaista!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.