Laadukkaat sammutusjärjestelmät koko Suomen sammutustarpeisiin!

Ota yhteyttä sammutusalan ammattilaiseen!

Sammutustekniikka Oy on vuonna 1966 perustettu sammutusalan yritys. Kiinteät kaasusammutusjärjestelmät ovat erikoisalaamme. Kokonaisvaltaiseen toimintaamme kuuluvat sammutusjärjestelmien suunnittelu, myynti, asennus sekä huolto. Palvelemme asiakkaitamme paloturvallisuuskysymyksissä Hämeenlinnan Lammilta käsin koko Suomen alueella.

Sammutusjärjestelmäsi kerralla kuntoon!

Tarjoamme kiinteiden kaasusammutusjärjestelmien suunnittelu-, asennus- ja huoltopalveluita. Asiantuntijamme suunnittelevat toimivan, kohteesi erityispiirteet huomioon ottavan sammutusjärjestelmän tarpeidesi mukaisesti. Esimerkiksi sammutustuote täytyy aina valita sammutettavan kohteen mukaisesti. Valikoimastamme löytyy laadukkaita ja toimivia, ennen kaikkea turvallisia vaihtoehtoja monenlaisiin kohteisiin. Asennamme sammutusjärjestelmän suunnitelman pohjalta ja laadimme yhdessä asiakkaan kanssa myös huolto-ohjelman, jotta voit olla varma kohteesi jatkuvasta paloturvallisuudesta.

Kuvagalleria

Kaasusammutusjärjestelmät sekä hiilidioksidisammuttimet erilaisten kohteiden suojaukseen

Sammutustekniikka Oy toimittaa tehokkaita ja ympäristöystävällisiä SEVO Systems –kaasusammutusjärjestelmiä sekä hiilidioksidisammuttimia monenlaisten kohteiden suojaukseen.

3M Novec 1230™ on henkilöturvallinen sammute, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi datakeskusten ja palvelinhuoneiden suojaukseen. 3M Novec 1230™ -sammute on nestemäinen, mutta purkautuessaan suuttimista se kaasuuntuu välittömästi eikä siten aiheuta tuhoa suojaamaansa kohteeseen. SEVO Systems 3M Novec 1230™ -sammutusjärjestelmät vievät myös huomattavasti vähemmän tilaa muihin kaasusammutusjärjestelmiin verrattuna.

SEVO Systemsin Flex™-järjestelmä on kehitetty pienempien kohteiden, kuten sähkökaappien ja palvelimien suojaukseen. Flex™-järjestelmä soveltuu tilanteisiin, joissa suojauksen kohteena ei ole kokonainen huone. Tämä sammutusjärjestelmä toimii yksinkertaisimmillaan täysin ilman sähköä, tai tarpeen mukaan se voidaan varustaa myös sähköisellä ohjauksella. Flex™-järjestelmästä löytyy myös versio, joka voidaan asentaa kokonaisuudessaan suoraan suojattavan kaapin räkkiin. Koko järjestelmä on tällöin korkeudeltaan 2U.

Black Diamond™ -sammutusjärjestelmä on kehitetty vastaamaan teollisuuskeittiöiden palosuojauksen tarpeita. Se on henkilö- ja ympäristöystävällinen, äärimmäisen tehokas valinta keittiön paloturvallisuusratkaisuksi. Toimitamme myös CO₂-sammutusjärjestelmiä. Hiilidioksidi (CO₂) soveltuu hyvin miehittämättömien tilojen suojaukseen ja kohdesuojaukseen. Käyttökohteita ovat esimerkiksi muuntamotilan suojaus tai CNC-työstökoneen laitesuojaus.

Sammutusjärjestelmät alan asiantuntijalta koko Suomen alueelle! Ota yhteyttä ja kysy lisää

Yhteystiedot

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.