Suomen sammutustarpeisiin. Soita meille: 09 2415 169.

Sammutusjärjestelmissämme käytetään 3M Novec 1230 sammutetta tai hiilidioksidia. Käytettävä sammute valitaan käyttökohteen mukaisesti.

Toimitamme SEVO Systems 3M Novec 1230™ sammutusjärjestelmiä

3M Novec 1230™  on henkilöturvallinen sammute, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi datakeskusten ja palvelinhuoneiden suojaukseen. 3M Novec 1230™ sammute on nestemäinen, mutta purkautuessaan suuttimista se kaasuuntuu välittämättömästi eikä siten aiheuta tuhoa suojaamaansa kohteeseen. SEVO Systems 3M Novec 1230™ sammutusjärjestelmät vievät myös muita kaasausammutusjärjestelmiä  selvästi vähemmän tilaa.

Meiltä löytyy myös SEVO Systems Flex™ 3M Novec 1230™ sammutusjärjestelmiä, joka on kehitetty pienempien kohteiden, kuten sähkökaappien ja palvelimien suojaukseen. Flex™ järjestelmä soveltuu tilanteisiin, jossa ei haluta suojata koko huonetta. Flex™ sammutusjärjestelmä yksinkertaisimmillaan toimii täysin ilman sähköä tai haluttaessa se voidaan varustaa myös sähköisellä ohjauksella.
Järjestelmästä löytyy myös versio, joka voidaan asentaa kokonaisuddessaan suoraan suojattavan kaapin räkkiin. Koko järjestelmä on tällöin korkeudeltaan 2U.

Toimitamme myös CO2-sammutusjärjestelmiä. Hiilidioksidi (CO2) soveltuu hyvin miehittämättomien tilojen suojauksiin ja kohdesuojauksiin. Käyttökohteita ovat esimerkikisi muuntamotilan suojaus tai CNC-työstökoneen laitesuojaus.
 

Keittiöiden palosuojauksiin meiltä löytyy SEVO Systems Black Diamond™ sammutusjärjestelmä. Black Diamond™  sammutusjärjestelmät on kehitetty vastaamaan teollisuuskeittiöiden palosuojauksen tarpeita.